Menu Close

Pamokų, pertraukų laikas. Judėjimo maršrutai

Pamoku laikas_spalio_13-18

Pakoreguotas pamokų/pertraukų laikas, kuris galioja nuo birželio 1 d.

5 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.55-9.40 (pertrauka 10 min.)

3 pam. 9.50-10.35 (pertrauka 15 min.)

4 pam. 10.50-11.35 (pertrauka 35 min.) Valgymas  11.35-12.00 (25min.) + pertrauka 10 min.

5 pam. 12.10-12.55 (pertrauka 15 min.)

6 pam. 13.10-13.55 (pertrauka 5 min.)

7 pam. 14.00-14.45

6 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.55-9.40 (pertrauka 10 min.)

3 pam. 9.50-10.35 (pertrauka 10 min.)

4 pam. 10.45-11.30 (pertrauka 20 min.)

5 pam. 11.50-12.35 (pertrauka 35 min.) Valgymas 12.40-13.00 (20 min.) + pertrauka 10 min.

6 pam. 13.10-13.55 (pertrauka 5 min.)

7 pam. 14.00-14.45

 

7 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.55-9.40 (pertrauka 10 min.)

3 pam. 9.50-10.35 (pertrauka 10 min.)

4 pam. 10.45-11.30 (pertrauka 20 min.)

5 pam. 11.50-12.30 (pertrauka 35 min.) Valgymas 12.30-12.50  (20 min.) +15 min. pertrauka)

6 pam. 13.05-13.50 (pertrauka 10 min.)

7 pam. 14.00-14.45

8 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 5 min.)

2 pam. 8.50-9.35 (pertrauka 15 min.)

3 pam. 9.50-10.35 (pertrauka 10 min.)

4 pam. 10.45-11.30 (pertrauka 15 min.)

5 pam. 11.45-12.30 (pertrauka 35 min.) Valgymas 12.45-13.05 (20 min.) +pertrauka 15 min.

6 pam. 13.05-13.50 (pertrauka 10 min.)

7 pam. 14.00-14.45

9 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.55-9.40  (pertrauka 10 min.)

3 pam. 9.50-10.35 (pertrauka 15 min.)

4 pam. 10.50-11.30 (pertrauka 35 min.) Valgymas 11.30-11.45 (15 min.) + pertrauka 5 min.

5 pam. 12.05-12.50 (pertrauka 15 min.)

6 pam. 13.05-13.50 (pertrauka 10 min.)

7 pam. 14.00-14.45

10 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 5 min.)

2 pam. 8.50-9.35 (pertrauka 15 min.)

3 pam. 9.50-10.35 (pertrauka 15 min.)

4 pam. 10.50-11.35 (pertrauka 25 min.)  Valgymas 11.45-12.00 (15min.)+ pertrauka (10 min.)

5 pam. 12.00-12.45 (pertrauka 20 min.)

6 pam. 13.05-13.50 (pertrauka 10 min.)

7 pam. 14.00-14.45

…………………………………………………………………….

 

1A kl.

1 pam. 8.00-8.35 (pertrauka 15 min.)

2 pam. 8.50-9.25 (pertrauka 25 min.) Valgymas 9.25-9.40 (15 min.) + pertrauka (10 min.)

3 pam. 9.50-10.25 (pertrauka 30 min.)

4 pam. 10.55-11.30 (pertrauka 25 min.)

5 pam. 11.55-12.30

 

1B kl.

1 pam. 8.00-8.35 (pertrauka 15 min.)

2 pam. 8.50-9.25 (pertrauka 20 min.)

3 pam. 9.45-10.20 (pertrauka 30 min.) Valgymas 10.20-10.35 (15 min.) + pertrauka (15 min.)

4 pam. 10.50-11.25 (pertrauka 30 min.)

5 pam. 11.55-12.30

 

2A kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.55-9.40  (pertrauka 25 min.) Valgymas  9.40-10.05 (25 min.)

3 pam. 10.05-10.50 (pertrauka 5 min.)

4 pam. 10.55-11.40 (pertrauka 20 min.)

5 pam. 12.00-12.45 (pertrauka 20 min.)

6 pam. 13.05-13.50

 

2B kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.55-9.40  (pertrauka 20 min.)

3 pam. 10.00-10.45 (pertrauka 30 min.) Valgymas 10.45-11.05 (20 min.) + pertrauka 10 min.

4 pam. 11.15-12.00 (pertrauka 10 min.)

5 pam. 12.10-12.55 (pertrauka 10 min.)

6 pam. 13.05-13.50

 

3 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 5 min.)

2 pam. 8.50-9.35 (pertrauka 25 min.) Valgymas 9.35-10.00 (25 min.)

3 pam. 10.00-10.45 (pertrauka 20 min.)

4 pam. 11.05-11.50 (pertrauka 15 min.)

5 pam. 12.05-12.50 (pertrauka 15 min.)

6pam. 13.05-13.50

 

4A kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 5 min.)

2 pam. 8.50-9.35 (pertrauka 5 min.)

3 pam. 9.40-10.25 (pertrauka 35 min.) Valgymas 10.25-10.45 (20 min.) + pertrauka 15 min.

4 pam. 11.00-11.45 (pertrauka 25 min.)

5 pam. 12.10-12.55 (pertrauka 10 min.)

6 pam. 13.05-13.50

 

4B kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10  min.)

2 pam. 8.55-9.40  (pertrauka 5 min.)

3 pam. 9.45-10.30 (pertrauka 30 min.) 10.30-10.35   Valgymas 10.35-11.00 (25 min.) +pertrauka (5 min.)

4 pam. 11.00-11.45 (pertrauka 25 min.)

5 pam. 12.10-12.55 (pertrauka 10 min.)

6 pam. 13.05-13.50

 

Mokinių maitinimo grafikas:

 

8.30 – pusryčiai priešmokyklinukams, ikimokyklinukams;

(po 2 pamokų)

9.25-9.40 – 1A kl. nemokamai (padėta)

9.40-10.05 – 2A kl.;

9.35-10.00 – 3 kl.

(po 3 pamokų)

10.20-10.35 – 1B kl. nemokamai (padėta)

10.25-10.45 – 4A kl.;

10.35-11.00  – 4B kl.;

10.45-11.05 – 2B kl.

(po 4 pamokų)

11.30-11.45 – 9 kl. (1 aukštas);

11.35-12.00-5 kl. (2 aukštas);

11.45-12.00 – 10 kl. (3 aukštas).

12.00 – pietūs priešmokyklinukams, ikimokyklinukams;

(po 5 pamokų)

12.30-12.50 – 7 kl. 3A kl,;

12.40-13.00 – 6 kl. – 3A kl.;

12.45-13.05 – 8 kl. 3A kl.;

13.20-13.45 – prailgintos grupės mokiniai (1-2 kl.);

13.55-14.20 – prailgintos grupės mokiniai (3-4 kl.);

15.30 – pavakariai priešmokyklinukams, ikimokyklinukams;

 

___________________________________________________

Nuo 2021-03-22. Nevėluokite

1A kl.

1 pam. 8.00-8.35 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.45-9.20 (pertrauka 30 min.) Valgymas 9.20-9.40 (20 min.) + 10 min. pertrauka

3 pam. 9.50-10.25 (pertrauka 25 min.)

4 pam. 10.50-11.25 (pertrauka 25 min.)

5 pam. 11.50-12.25

1B kl.

1 pam. 8.00-8.35 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.45-9.20 (pertrauka 15 min.)

3 pam. 9.35-10.10 (pertrauka 30 min.) Valgymas 10.10-10.30 (20 min.) + 10 min. pertrauka

4 pam. 10.40-11.15 (pertrauka 30 min.)

5 pam. 11.45-12.20

2A kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.55-9.40  (pertrauka 25 min.) Valgymas  9.40-10.00  (20 min.) + 5 min. pertrauka

3 pam. 10.05-10.50 (pertrauka 5 min.)

4 pam. 10.55-11.40 (pertrauka 20 min.)

5 pam. 12.00-12.45 (pertrauka 20 min.)

6 pam. 13.05-13.50

2B kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.55-9.40  (pertrauka 15 min.)

3 pam. 9.55-10.40 (pertrauka 30 min.)  10 min. pertrauka  +Valgymas 10.50-11.10  (20 min.)

4 pam. 11.10-11.55 (pertrauka 15 min.)

5 pam. 12.10-12.55 (pertrauka 10 min.)

6 pam. 13.05-13.50

3 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 5 min.)

2 pam. 8.50-9.35 (pertrauka 10 min.)

3 pam. 9.45-10.30 (pertrauka 5 min.)

4 pam. 10.35-11.20 (pertrauka 35 min.) Valgymas 11.20-11.40 (20 min.) +15 min. petrauka

5 pam. 11.55-12.40 (pertrauka 25 min.)

6 pam. 13.05-13.50

4A kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 5 min.)

2 pam. 8.50-9.35 (pertrauka 10 min.)

3 pam. 9.45-10.30 (pertrauka 30 min.) Valgymas 10.30-10.50 (20 min.) +10 min.pertrauka

4 pam. 11.00-11.45 (pertrauka 20 min.)

5 pam. 12.05-12.50 (pertrauka 15 min.)

6 pam. 13.05-13.50

4B kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 5  min.)

2 pam. 8.50-9.35  (pertrauka 10 min.)

3 pam. 9.45-10.30 (pertrauka 25 min.)

4 pam. 10.55-11.40 (pertrauka 30 min.) Valgymas 11.40-12.00 (20 min.) + 10 min. pertrauka

5 pam. 12.10-12.55 (pertrauka 10 min.)

6 pam. 13.05-13.50

……………………………………………………………….

Mokinių maitinimo grafikas:

8.30 – pusryčiai priešmokyklinukams, ikimokyklinukams;

(po 2 pamokų)

9.20-9.40 – 1A kl. nemokamai (padėta)

9.40-10.00 – 2A kl.

(po 3 pamokų)

10.10-10.30 – 1B kl. nemokamai (padėta)

10.30-10.50 – 4A kl.;

10.50-11.10 – 2B kl.

(po 4 pamokų)

11.20-11.40 – 3 kl.;

11.40-12.00  – 4B kl.

11.45-12.00– 9 kl. (1 aukštas);

11.35-11.45 – 5 kl. (2 aukštas);

11.40-11.55 – 10 kl. (2 aukštas).

12.00 – pietūs priešmokyklinukams, ikimokyklinukams;

(po 5 pamokų)

12.35-12.55 – 6 kl. (3 aukštas);

12.40-13.00 – 7 kl. (3 aukštas);

12.50- 13.05 – 8 kl. (3 aukštas).

…………………………………………………………………………………………………………

13.20-13.45 – prailgintos grupės mokiniai (1-2 kl.);

 

13.55-14.20 – prailgintos grupės mokiniai (3-4 kl.);

…………………………………………………………………………………………………………

15.30 – pavakariai priešmokyklinukams, ikimokyklinukams;

 

 

5 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.55-9.40 (pertrauka 10 min.)

3 pam. 9.50-10.35 (pertrauka 15 min.)

4 pam. 10.50-11.35 (pertrauka 35 min.) Valgymas 11.35-11.55 (20 min.) + pertrauka15 min.

5 pam. 12.10-12.55 (pertrauka 15 min.)

6 pam. 13.10-13.55 (pertrauka 5 min.)

7 pam. 14.00-14.45

6 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.55-9.40 (pertrauka 10 min.)

3 pam. 9.50-10.35 (pertrauka 10 min.)

4 pam. 10.45-11.30 (pertrauka 20 min.)

5 pam. 11.50-12.35 (pertrauka 35 min.) Valgymas 12.35-12.55 (20 min.) + pertrauka 15 min.

6 pam. 13.10-13.55 (pertrauka 5 min.)

7 pam. 14.00-14.45

 

7 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.55-9.40 (pertrauka 10 min.)

3 pam. 9.50-10.35 (pertrauka 10 min.)

4 pam. 10.45-11.30 (pertrauka 20 min.)

5 pam. 11.50-12.35 (pertrauka 30 min.) pertrauka 5 min. + Valgymas 12.40-13.00  (20 min.) +5 min. pertrauka)

6 pam. 13.05-13.50 (pertrauka 10 min.)

7 pam. 14.00-14.45

8 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 5 min.)

2 pam. 8.50-9.35 (pertrauka 15 min.)

3 pam. 9.50-10.35 (pertrauka 10 min.)

4 pam. 10.45-11.30 (pertrauka 15 min.)

5 pam. 11.45-12.30 (pertrauka 35 min.) pertrauka 20 min. + Valgymas 12.50-13.05 (15 min.)

6 pam. 13.05-13.50 (pertrauka 10 min.)

7 pam. 14.00-14.45

9 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.55-9.40  (pertrauka 10 min.)

3 pam. 9.50-10.35 (pertrauka 15 min.)

4 pam. 10.50-11.35 (pertrauka 30 min.) pertrauka 10 min. + Valgymas 11.45-12.00 (15 min.) + pertrauka 5 min.

5 pam. 12.05-12.50 (pertrauka 15 min.)

6 pam. 13.05-13.50 (pertrauka 10 min.)

7 pam. 14.00-14.45

10 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 5 min.)

2 pam. 8.50-9.35 (pertrauka 15 min.)

3 pam. 9.50-10.35 (pertrauka 15 min.)

4 pam. 10.50-11.35 (pertrauka 25 min.) pertrauka (5 min.) + Valgymas 11.40-11.55 (15 min.+5 min.)

5 pam. 12.00-12.45 (pertrauka 20 min.)

6 pam. 13.05-13.50 (pertrauka 10 min.)

7 pam. 14.00-14.45

…………………………………………………………………….

Laikinai naudotis tvarkaraščiu puslapio pradžioje

1A kl.

1 pam. 8.00-8.35 (pertrauka 15 min.)

2 pam. 8.50-9.25 (pertrauka 25 min.) Valgymas 9.25-9.40 (15 min.) + pertrauka (10 min.)

3 pam. 9.50-10.25 (pertrauka 30 min.)

4 pam. 10.55-11.30 (pertrauka 25 min.)

5 pam. 11.55-12.30

 

1B kl.

1 pam. 8.00-8.35 (pertrauka 15 min.)

2 pam. 8.50-9.25 (pertrauka 20 min.)

3 pam. 9.45-10.20 (pertrauka 30 min.) Valgymas 10.20-10.35 (15 min.) + pertrauka (15 min.)

4 pam. 10.50-11.25 (pertrauka 30 min.)

5 pam. 11.55-12.30

 

2A kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.55-9.40  (pertrauka 25 min.) Valgymas  9.4010.00 (20min.) + pertrauka 5 min.

3 pam. 10.05-10.50 (pertrauka 5 min.)

4 pam. 10.55-11.40 (pertrauka 20 min.)

5 pam. 12.00-12.45 (pertrauka 20 min.)

6 pam. 13.05-13.50

 

2B kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10 min.)

2 pam. 8.55-9.40  (pertrauka 20 min.)

3 pam. 10.00-10.45 (pertrauka 30 min.) Valgymas 10.45-11.05 (20 min.) + pertrauka 10 min.

4 pam. 11.15-12.00 (pertrauka 10 min.)

5 pam. 12.10-12.55 (pertrauka 10 min.)

6 pam. 13.05-13.50

 

3 kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 5 min.)

2 pam. 8.50-9.35 (pertrauka 25 min.) Valgymas 9.35-10.00 (25 min.)

3 pam. 10.00-10.45 (pertrauka 20 min.)

4 pam. 11.05-11.50 (pertrauka 15 min.)

5 pam. 12.05-12.50 (pertrauka 15 min.)

6pam. 13.05-13.50

 

4A kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 5 min.)

2 pam. 8.50-9.35 (pertrauka 5 min.)

3 pam. 9.40-10.25 (pertrauka 35 min.) Valgymas 10.25-10.45 (20 min.) + pertrauka 15 min.

4 pam. 11.00-11.45 (pertrauka 25 min.)

5 pam. 12.10-12.55 (pertrauka 10 min.)

6 pam. 13.05-13.50

 

4B kl.

1 pam. 8.00-8.45 (pertrauka 10  min.)

2 pam. 8.55-9.40  (pertrauka 5 min.)

3 pam. 9.45-10.30 (pertrauka 30 min.) 10.30-10.35 pertrauka (5 min.) + Valgymas 10.35-11.00 (25 min.)

4 pam. 11.00-11.45 (pertrauka 25 min.)

5 pam. 12.10-12.55 (pertrauka 10 min.)

6 pam. 13.05-13.50

 

Mokinių maitinimo grafikas:

 

8.30 – pusryčiai priešmokyklinukams, ikimokyklinukams;

(po 2 pamokų)

9.25-9.40 – 1A kl. nemokamai (padėta)

9.40-10.00 – 2A kl.;

9.35-10.00 – 3 kl.

(po 3 pamokų)

10.20-10.35 – 1B kl. nemokamai (padėta)

10.25-10.45 – 4A kl.;

10.35-11.00  – 4B kl.;

10.45-11.05 – 2B kl.

…………………………………………………………………………………………………………..

 

(po 4 pamokų)

11.45-12.00– 9 kl. (1 aukštas);

11.35-11.45 – 5 kl. (2 aukštas);

11.40-11.55 – 10 kl. (2 aukštas).

 

12.00 – pietūs priešmokyklinukams, ikimokyklinukams;

(po 5 pamokų)

12.35-12.55 – 6 kl. (3 aukštas);

12.40-13.00 – 7 kl. (3 aukštas);

12.50- 13.05 – 8 kl. (3 aukštas).

…………………………………………………………………………………………………………

13.20-13.45 – prailgintos grupės mokiniai (1-2 kl.);

13.55-14.20 – prailgintos grupės mokiniai (3-4 kl.);

…………………………………………………………………………………………………………

15.30 – pavakariai priešmokyklinukams, ikimokyklinukams;

 

 

 

 

 

Skip to content